Augustus 2021

Bewegend leren!

Een belangrijke stap om kinderen te laten ontwikkelen

Ons Project onderzoekt in samenwerking met LumenArt, hoe technologie de motorische ontwikkeling van kinderen kan stimuleren. Droom is dat iedere basisschool een plek heeft waar alle (technologische middelen aanwezig zijn om goed te bewegen met kinderen, zodat bewegen een nadrukkelijker plek krijgt binnen het basisonderwijs.

Dit vanuit de filosofie dat bewegen een cruciale rol speelt in de ontwikkeling van kinderen, niet alleen op motorisch gebied, maar zeker ook op cognitief en sociaal emotioneel vlak. Bij dit project wordt samengewerkt met en een ergotherapeut, fysiotherapeuten en een remedial teacher.

Wat vinden klanten van Ons Project

“Edgar en ik hebben jaren samen gewerkt in het basisonderwijs. Ik heb Edgar leren kennen als een betrokken, sociale en enthousiaste collega. Hij heeft veel affiniteit met sport en activiteiten waar bewegen centraal staat. Edgar kan buiten de reguliere kaders denken en komt met creatieve ideeën en oplossingen. Hij is toegankelijk en vriendelijk. Kortom; prettig om mee samen te werken!”

Suzanne Otten-RuikenDirecteur CBS de Duyvencamp

“Edgar is een inspirerende en gedreven projectleider. Hij zit vol nieuwe ideeën, is creatief en weet deze ook tot een goed einde te brengen. Met zijn humor en enthousiasme zorgt hij voor een goede sfeer in het team.”

Gerald van den BeltFinancieel Directeur SC Cambuur

“Edgar is een bevlogen organisator, die zowel de grote lijn bewaakt als de laatste punten op de i weet te zetten. Bij de opzet van het project Bewegend Leren laat hij bovendien zien dat hij de diverse experts met elkaar weet te verbinden en te laten werken aan een gezamenlijk resultaat.”

Koos StienstraDirecteur Intraverte