Augustus 2019

Bewegend leren!

Een belangrijke stap om kinderen te laten ontwikkelen

Ons Project ontwikkelt samen met Intraverte een programma voor basisscholen, zodat bewegen een nadrukkelijker plek krijgt binnen het basisonderwijs. Dit vanuit de filosofie dat bewegen een cruciale rol speelt in de ontwikkeling van kinderen, niet alleen op motorisch gebied, maar ook op sociaal emotioneel vlak.

In het programma gaat het om kennisoverdracht aan scholen, hulp bij tijdig signaleren van een motorische achterstand en om interventies die de neuro-motorische ontwikkeling van een kind stimuleren. Samen met het team van de school wordt het programma op maat gemaakt, zodat leerlingen en leerkrachten de beste kans krijgen zich te ontwikkelen.

Wat vinden klanten van Ons Project

“Edgar en ik hebben jaren samen gewerkt in het basisonderwijs. Ik heb Edgar leren kennen als een betrokken, sociale en enthousiaste collega. Hij heeft veel affiniteit met sport en activiteiten waar bewegen centraal staat. Edgar kan buiten de reguliere kaders denken en komt met creatieve ideeën en oplossingen. Hij is toegankelijk en vriendelijk. Kortom; prettig om mee samen te werken!”

Suzanne Otten-RuikenDirecteur CBS de Duyvencamp

“Edgar is een inspirerende en gedreven projectleider. Hij zit vol nieuwe ideeën, is creatief en weet deze ook tot een goed einde te brengen. Met zijn humor en enthousiasme zorgt hij voor een goede sfeer in het team.”

Gerald van den BeltFinancieel Directeur SC Cambuur

“Edgar is een bevlogen organisator, die zowel de grote lijn bewaakt als de laatste punten op de i weet te zetten. Bij de opzet van het project Bewegend Leren laat hij bovendien zien dat hij de diverse experts met elkaar weet te verbinden en te laten werken aan een gezamenlijk resultaat.”

Koos StienstraDirecteur Intraverte