Juni 2021

Stadionontwikkeling
SC Cambuur

Ons Project adviseert en ondersteunt de directie van Cambuur met betrekking tot de ontwikkeling, inrichting en realisatie van het nieuwe stadion van SC Cambuur. De doelstelling is dat Cambuur een optimaal functioneel stadion krijgt inclusief de samenwerking met een horeca-partij (o.a. restaurant begane grond), ROC Friese Poort en fysiotherapiepraktijk Leeuwarden. Belangrijk aspect bij deze ontwikkeling is duurzaamheid.

Ons Project verbindt de overheid, bedrijven, onderwijs- en kennisinstellingen en Cambuur met elkaar om met deze gebiedsontwikkeling een voorbeeld in Nederland te zijn op het gebied van energie, water, vitaliteit, voeding en circulariteit. Ons Project is aanjager om samen te werken aan een vitale toekomst van (Noord-)Nederland.

Wat vinden klanten van Ons Project

“Edgar en ik hebben jaren samen gewerkt in het basisonderwijs. Ik heb Edgar leren kennen als een betrokken, sociale en enthousiaste collega. Hij heeft veel affiniteit met sport en activiteiten waar bewegen centraal staat. Edgar kan buiten de reguliere kaders denken en komt met creatieve ideeën en oplossingen. Hij is toegankelijk en vriendelijk. Kortom; prettig om mee samen te werken!”

Suzanne Otten-RuikenDirecteur CBS de Duyvencamp

“Edgar is een inspirerende en gedreven projectleider. Hij zit vol nieuwe ideeën, is creatief en weet deze ook tot een goed einde te brengen. Met zijn humor en enthousiasme zorgt hij voor een goede sfeer in het team.”

Gerald van den BeltFinancieel Directeur SC Cambuur

“Edgar is een bevlogen organisator, die zowel de grote lijn bewaakt als de laatste punten op de i weet te zetten. Bij de opzet van het project Bewegend Leren laat hij bovendien zien dat hij de diverse experts met elkaar weet te verbinden en te laten werken aan een gezamenlijk resultaat.”

Koos StienstraDirecteur Intraverte