Oktober 2021

Sportevenementen

Sportbeleving voor iedereen

Ons Project is samen met Frontrowservices partner in verschillende sportevenementen. Samen ontwikkelen of ondersteunen zij sportevenementen. Het zijn 1 tot meerdaagse evenementen waarbij sportbeleving en plezier voor op staan. De sportevenementen worden in samenwerking met verschillende sportbonden/ sportorganisaties georganiseerd.

Wat vinden klanten van Ons Project

“Edgar en ik hebben jaren samen gewerkt in het basisonderwijs. Ik heb Edgar leren kennen als een betrokken, sociale en enthousiaste collega. Hij heeft veel affiniteit met sport en activiteiten waar bewegen centraal staat. Edgar kan buiten de reguliere kaders denken en komt met creatieve ideeën en oplossingen. Hij is toegankelijk en vriendelijk. Kortom; prettig om mee samen te werken!”

Suzanne Otten-RuikenDirecteur CBS de Duyvencamp

“Edgar is een inspirerende en gedreven projectleider. Hij zit vol nieuwe ideeën, is creatief en weet deze ook tot een goed einde te brengen. Met zijn humor en enthousiasme zorgt hij voor een goede sfeer in het team.”

Gerald van den BeltFinancieel Directeur SC Cambuur

“Edgar is een bevlogen organisator, die zowel de grote lijn bewaakt als de laatste punten op de i weet te zetten. Bij de opzet van het project Bewegend Leren laat hij bovendien zien dat hij de diverse experts met elkaar weet te verbinden en te laten werken aan een gezamenlijk resultaat.”

Koos StienstraDirecteur Intraverte